Thursday, July 12, 2007

iPhone impression

1. 好玩。

2. 幾大部,都幾重下,放在口袋裏不方便。

3. 照相機性能不錯。

4. Touch screen設計好cool,但手指太大可能不易使用,幾容易會打錯字。

5. Safari個browser 設計不錯,上網之後,可用到iphone built-in的google map,用yahoo睇股票(美股),天氣都okay,幾好玩。

6. Google map 可以show到香港地圖,但系唔可以用其show route的功能。

7. 用iPod的function,睇video效果不錯,因為個screen夠大。

8. iPod flip thru 唱片Album 黎揀歌又真系幾cool。

9. 相薄可以打直打橫睇,可以拉黎拉去,可以指點放大,功能十分齊全。

10. 幾時邊個crack埋張sim card就真系wonderful ...

Google Map

Using the Safari Browser

這是使用iphone拍照功能,在中區影的一些相片,效果算okay 啦。



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails